Obecní Knihovna Pavlovice u Přerova
Drobečková navigace

Úvod > Archiv > Akce 2013 > Noc s Andersnem

Noc s Andersnem



Datum konání:
5.4.2013
Letošní Noc prožilo v naší knihovně 13 dětí.
Některé měly připravený " bágl " na spaní už od velikonočního pondělí. Pro nepřízeň počasí jsme zrušili stezku odvahy a čtení u POHÁDKOVNÍKU. My jsme malí, ale šikovní a umíme si poradit. Z obkreslených,
vystřižených a nazdobených rukou jsme si vyrobili náhradní pohádkovník, který nám bude dělat společnost při čtení pohádek i v dalších dnech. Vlastnoručně připravená večeře, naaranžovaná s velkou fantazií, chutnala všem výtečně.
Z bohaté nabídky knih si každý vybral tu, ze které přečte úryvek. Sešli se velmi dobří čtenáři. Předháněli se, kdo bude číst první. A kdo je zvědavý, jak každý příběh pokračuje, má možnost si knihu vypůjčit. Zábavy byl dostatek, včetně polštářové bitky a ranní rozcvičky, kterou jsme absolvovali s naším stálým pomocníkem a dětmi velmi oblíbeným Rosťou. Nikomu se nechtělo odcházet a rodiče trpělivě čekali, až se děti rozloučí. Podle návrhu dětí, by se tato noc měla prodloužit na celou sobotu. Teď už se budeme těšit na červen, kdy nás čeká Noc s Dudkem a stezkou odvahy.

Výpůjční doba

Pátek 13:00 - 18:00

Velký pátek (29. 3.) - Zavřeno

Registrační poplatek

Registrační poplatek v roce 2024 činí 30 Kč.

Tento poplatek je nutné zaplatit při první nebo druhé návštěvě knihovny.

Napište nám!

knihovna.pavlovice@seznam.cz

 

Návštěvnost stránek

043887