14. 8. Alan

Zítra: Hana

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Obec > Obecní úřad > Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR) je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních dat občanů.

Správce údajů: Obec Pavlovice u Přerova

Kontakty na správce najdete: zde

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: Pavel Hradil pavel.hradil@sms-sluzby.cz,
tel. +420 608 263 063

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí(1) a dodržuje důvěrnost i o stížnostech(2). Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme: OÚ_Pavlovice_zázn_o_činn_zprac_na_web1.pdf.

  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu oupavlovice@cbox.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

(1) § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

(2) Čl. 38 odst. 5 ON

Dokumenty

Funkci pověřence pro ochranu osobních údajů od 25. května 2018 vykonává pan:

  • Titul, jméno a příjmení:          Pavel Hradil
  • E-mailová adresa:                  pavel.hradil@sms-sluzby.cz
  • Číslo mobilního telefonu:       +420 608 263 063

 

Dotace poskytnuté Olomouckým krajempavloviceuprerova@gmail.com_20191003_080422_001.jpg

 Dotace přijaté obcí

pavloviceuprerova@gmail.com_20200317_094915_001.jpg

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
27
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
28
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
29
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
30
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
31
Dovolená MUDr. Jemelková - srpen
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
1
Dovolená MUDr. Jemelková - srpen
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
2
Dovolená MUDr. Jemelková - srpen
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
3
Dovolená MUDr. Jemelková - srpen
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
4
Dovolená MUDr. Jemelková - srpen
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
5
Dovolená MUDr. Jemelková - srpen
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
6
Dovolená MUDr. Jemelková - srpen
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
Upozornění vlastníkům a uživatelům pozemků
7
Dovolená MUDr. Jemelková - srpen
DOVOLENÁ MUDr. Kremzer L.
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
8
Dovolená MUDr. Jemelková - srpen
Floria - léto 2020
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
9
Dovolená MUDr. Jemelková - srpen
Floria - léto 2020
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
10
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
11
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
12
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
13
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
14
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
15
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
16
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
17
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
18
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
19
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
20
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
21
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
22
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
23
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
24
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
25
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
26
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
27
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
28
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
29
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
30
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
31
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
1
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
2
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
3
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
4
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
5
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby
6
Policie hledá kolegy do nového oddělení hlídkové služby

Návštěvnost stránek

269376